Daca ar fi un gand care m-a ajutat enorm in viata mea de mama singura, acesta ar fi. Am primit sfatul dintr-o carte 🙂 Citeam si am dat peste aceasta fraza: „Cand treci prin iad, orice ai face, nu te opri.”

Cuvintele mi-au intrat in inima si acolo si-au facut culcus. Mi-am dat seama ca sunt adevar pur si mi-au setat un nou mod de a gandi pentru viitor. Nu mai aveam de gand sa lancezesc sau sa ma complac in situatii care nu ma ajutau, nu ma avantajau, nu ma propulsau spre mai bine.

Asa ca viata mea a inceput sa functioneze altfel dupa acest citat dintr-o carte motivationala. Este cea mai importanta „samanta” pe care am plantat-o si care inca mai rodeste in viata mea, asemenea unui copac cu radacini adanci si puternice.

De cate ori trec prin greutati, merg la acest „copac” si meditez putin 🙂 Imi reamintesc lectia. Imi reamintesc faptul ca cel mai rau lucru pe care il poti face, cand treci prin perioade gri, este sa te opresti acolo, sa ramai pe loc. Cel mai bun lucru este sa te misti, sa mergi mai departe, sa ai incredere ca lucrurile se vor aseza intr-un fel nebanuit si inca necunoscut.

Adevarul este ca am cuplat citatul de mai sus „Cand treci prin iad, nu te opri.” cu „Give it to God and go to sleep.” (Lasa pe Dumnezeu si adormi linistit)

Cum vine asta? Simplu! Am facut tot ce a depins de mine si m-am zbatut sa ies din orice situatie dificila am intalnit in calea mea. Insa niciodata nu am uitat ca trebuie sa am incredere in Dumnezeu. Acolo unde nu am gasit solutii pe moment, am avut incredere ca le voi gasi la momentul potrivit. Acolo unde am facut calcule si nu mi-au dat la socoteala, am avut incredere ca Dumnezeu le va ordona intr-un fel pana la urma. Si asa a fost. S-au asezat bine toate chiar daca nu imi pot da seama cum. Au fost si miracole, trebuie sa recunosc. Dar nu ar fi fost niciunul daca nu as fi avut incredere ca este posibil.

Sa aveti succes in tot ce faceti!

 

Anunțuri

Un gând despre “Nu te opri cand treci prin iad. Regula de aur pentru orice mama singura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s